FRIZZZI POP CU CIOCOLATÄ‚ BANOFFEE PE BAT

Semifreddo banoffee
Ingrediente:
| Frișcă 35% | 1000g |
| TENDER DESERT sau TENDER MIX | 300g |
| JOYPASTE BANOFFEE | 105g |
| JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Amestecați în mixerul planetar frișca cu TENDER DESERT sau TENDER MIX până obțineți o consistență moale (frișca trebuie sa rămână semi bătută), adăugați JOYPASTE BANOFFEE și amestecați ușor.
Umpleți până la jumătate formele (Silikomart - Gel01m Mini Classic – 2 pcs - cod: 25.331.87.0060) cu semifreddo banoffee. În centru puneți JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC și umpleți forma cu semifreddo banoffee. Neteziți și dați la șoc frig sau congelator.
Cuvertură efervescentă
Ingrediente:
| JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE | 200g |
| JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 800g |
Mod de preparare:
Topiți la 30-35°C JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE și adăugați la JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC și amestecați bine.
Compoziția finală
Scoateți compoziția din forme și glazurați-le cu cuvertura efervescentă.
Opțional decorați cu DOBLA: Animal assortment - cod: 77565.




Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.