BISCUITI GRISBY CU CACAO

Ingrediente:
| Amidon | 80g |
| Făină | 500g |
| Zahăr pudră | 250g |
| Unt sau margarină | 350g |
| Gălbenuș de ouă | 150g |
| VIGOR BAKING | 15g |
| CACAO 22/24 | 80g |
| Vanilină | dupa plac |
Mod de preparare:
Amestecați zahărul, untul și gălbenușul de ou într-un mixer planetar, apoi adăugați făină, amidon, VIGOR BAKING si CACAO 22/24, amestecați până când se obține o compoziție omogenă. Se lasă să se odihnească la frigider (5 ° C) cel puțin 2 ore.
Întindeți aluatul la o grosime de 3 mm și imprimați discuri cu diametrul de 5 cm. Se toarnă CUKICREAM (aproximativ 8 grame) în centrul discului și se suprapune un alt disc, astfel încât să închidă complet umplutura.
Pentru o lipire perfectă a biscuiților și pentru a preveni scurgerea CUKICREAM, mai tăiați o dată cu un cutter rotund de patiserie cu diametrul de 4 cm.
Coaceți la aproximativ 220 ° C; este recomandabil să efectuați o gătire rapida care să permită CUKICREAM să rămână cremoasă și tartinabilă.




Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.