KARINA și KLARA sunt produse de înaltă calitate pentru prepararea cremei de vanilie care are un gust delicat, având consistență potrivită pentru toate tipurile de utilizare în prepararea produselor de cofetărie. KARINA și KLARA sunt produse ce iși pastreaza calitatea la un nivel ridicat. Produsul KLARA este diferit de KARINA prin faptul că are o nunta ușor galbenă, aproape albă.
Ambalaj:
10 kg pungi.
KLARA
Klara: g 400-450
Apă: g 1000
Pentru a obține o cremă de vanilie cu un gust și aroma bogata, se poate adăuga și lapte (15-25°C°) în loc de apă.
Klara: g 350-400
Lapte: g 1000
Procedură:
Adăugați KLARA în apă (sau lapte, de preferat) și amestecați puternic cu un tel.
Lăsați să se odihnească trei minute, iar apoi amestecați pentru a obține o cremă moale, perfecta.
Cele mai bune rezultate în timpul coacerii pot fi obținute folosind:
Klara: g 375-400
Apă: g 500
Lapte: g 500
Avertisment: KLARA conține o cantitate ridicată de lapte și derivate de lapte, este recomandată curățarea tuturor instrumentelor folosite; evitați orice tip de contaminare. Preparați doar cantitatea necesară pentru a o folosi imediat. Crema obținută trebuie păstrată în frigider.
KARINA
Karina: g 400-450
Apa: g 1000
Pentru a obtine o crema de vanilie cu un gust si aroma bogata, adaugarea laptelui (15-25°C°) in loc de apa reprezinta o posibilitate.
Karina: g 350-400
Lapte: g 1000
Procedura:
Adaugati KARINA in apa (sau lapte, de preferat) si amestecati puternic cu un tel.
Lasati sa se odihneasca trei minute, iar apoi amestecati pentru a obtine o crema moale, perfecta.
Cele mai bune rezultate in timpul coaceri pot fi obtinute folosind:
Karina: g 375-400
Water: g 500
Lapte: g 500
Avertisment: KLARA continue o cantitate ridicata de lapte si derivate de lapte, este recomandata curatarea tuturor instrumentelor folosite; evitati orice tip de contaminare. Preparati doar cantitatea necesara pentru a o folosi imediat. Crema obtinuta trebuie pastrata in frigider.