Jeleuri

Informatii utile
Materii prime - cofetarie
Descriere
Jeleurile oferite de Cesarin semi-finisate, produsele pe baza de jeleu sunt caracterizate de catre o transparenta ridicata care oferta acestor produse de cofetarie speciale si inghetatelor un aspect neted, lucios si o culoare incredibila. Atunci cand fructul este glazurat cu acesta, jeleul ofera uniformitate, acoperindu-le cu o consistenta moale ce protejeaza produsul in timp ce ii imbunatateste aspectul si gustul.
Aceste produse trebuie sa fie diluate in bain-marie cu un minim de 20% pana la maxim de 50% apa. Din momentul in care acestea sunt diluate, poti fi, de asemenea, folosite sub forma de spray cu ajutorul unui instrument adecvat.
AVANTAJE
· gata de folosire;
· transparenta perfecta;
· protejarea si conservarea tartelor, in mod special a celor cu fructe;
· asigura o pastrare mai lunga;
· pot fi folosite sub forma de spray (cu un instrument adecvat);
INSPIRATIE
Tarte, petit-four cu fructe, vafe, produse de patiserie cu fructe, mini deserturi, deserturi congelate, torturi, cheescake, zucatoo, Bavarian, mousse, budinca, ganache cu fructe.
Aceste produse trebuie sa fie diluate in bain-marie cu un minim de 20% pana la maxim de 50% apa. Din momentul in care acestea sunt diluate, poti fi, de asemenea, folosite sub forma de spray cu ajutorul unui instrument adecvat.
AVANTAJE
· gata de folosire;
· transparenta perfecta;
· protejarea si conservarea tartelor, in mod special a celor cu fructe;
· asigura o pastrare mai lunga;
· pot fi folosite sub forma de spray (cu un instrument adecvat);
INSPIRATIE
Tarte, petit-four cu fructe, vafe, produse de patiserie cu fructe, mini deserturi, deserturi congelate, torturi, cheescake, zucatoo, Bavarian, mousse, budinca, ganache cu fructe.
Adauga in lista
